Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RMCF

.::Madvied::.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ten temat, głownie kieruję do RMCF'a.

Jestem tutaj od paru miesięcy, z moderatorami globalnymi mam dobre stosunki, przynajmniej z jednym, patrząc na jego posty, jest całkiem spoko, pomaga, odpisuje na PW, ale Ty, RMCF, powinieneś brać przykład. Tak, wiele się namyśliłem, żeby napisać ten temat, ale każdy chciałby żeby forum było jak najdłużej i pełniło dobrą funkcję. Wiele userów przychodzi i odchodzi, dlaczego? Nie sądze, że jesteś głównym powodem, ale jesteś napewno jednym z nich. Jako Globalny Moderator powinieneś być miły, rzetelny, sumienny, niestety, po Tobie tego nie widać. Powinieneś szanować każdego, nikogo nie wyzywać, niestety, twoje zachowanie mija się z celem o jakieś 1531765424353km. Napewno jesteś człowiekiem ogarniętym, ale naprawdę, czasem musisz dojść do kompromisu, tak żeby gracze Cię lubili i szanowali. Nie traktuj tego jako atak na Ciebie, bo osobiście nic do Ciebie nie mam, ale forum to mi się podoba i chcę aby przetrwało, a tu jedna druga userów ma o Tobie najgorsze zdanie, zmienisz się, dasz radę? :)

Opublikowano

Co to trudne sprawy:D?

odpisuje na PW, ale Ty, RMCF, powinieneś brać przykład.

Co do pw to odpisuje przynajmniej mnie.

czasem musisz dojść do kompromisu

Jak widać na moim przykładzie sie da z nim dojść do kompromisu.

nikogo tutaj nie bronie jest jak jest i nic z tym nie zrobisz.

było to wałkowane w sugestiach kilkanaście razy skargi itp

Każdy ma inny charakter

z jednym łatwiej z innym ciężko idzie się dogadać;S

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Co to trudne sprawy:D?

Co do pw to odpisuje przynajmniej mnie.

Jak widać na moim przykładzie sie da z nim dojść do kompromisu.

nikogo tutaj nie bronie jest jak jest i nic z tym nie zrobisz.

Nie musisz bronić bo nie ma po co.

Grochem o ściane ;)

Cii.
Opublikowano

sam odeszlem dzieki niemu raptem 4 miesiace temu , stare konto Damcio236, lecz o tej pory nie zwazam na niego uwagi , mozecie go hejtowac , ja tez ukrycie to robie , ale poprostu mam gdzies co on robi , niektore decyzje naprawde byly bledem , no ale coz nikt nie jest idealny

broniac rmcfa

ciekawe czy nie by byl lepszy gdybys sam nie mial globala , naprawde hejtujcie go , on sam ma wasw dupie , lecz jak kazdego mozna wkurwic

a robcie se z nim co chcecie

­

Opublikowano

TO takie piękne co napisałeś aż dam ci lajka. co do tego co napisałeś to masz racje w 100% RMCF w 40% zachowuje się jako normalny Global moderator ale w 60% jak zwykły Moderator/użytkownik tego forum. W ogóle nie widać jak by był tym global moderatorem gdyż pisze w statusach kto chcę za darmo bana teraz się dopuścił tego czynu iż zbanował Vantosa za niby reporty na niego (nie wiem czy to prawda nie wnikam). Zachowuje się trochę jak Kokosz (Kokosz to admin to on może :P). Dlatego najlepiej żeby się zmienił

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Wiem że rządzi, ale raczej on też stara się o forum, nie chcę żeby odszedł, czy coś, poprostu niech się poprawi. Każdy go hejtuje, a to go nie zmusza do niczego. Ma na userów wyrąbane, nie interesuje się nimi, a on właśnie powinien być wzorem dla innych.

Opublikowano

Zrób chociaż 1% tego co RMCF zrobił dla forum a potem się żal.

Jeżeli chcesz to pogadaj sobie z nim na PW.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...